">
Sunday, April 15, 2012 ~ 6:53 AM 0 Comments


AKU MENCINTAINYA SEPENUH HATI <3

dulu aku pernah ada seorang yang bernama cinta , 13tahun aku bercinta dia , semua memory aku dengan dia tak pernah aku lupa walaupun sikit pun , setia aku amat kuat , sayang aku pada dia amat agong , dan cinta aku padanya amat hebat , aku buat apa sahaja demi dia , sampai sanggup panjat pokok rambutan sebab dia nak makan rambutan , sampai aku terjatuh dari pokok walaupun aku benar-benar takut panjat pokok -.- banyak benda aku buat demi dia kerna cinta aku amat kuat skali , dan aku beri apa sahaja untuk dia , yang aku suka sekali time tengok dia senyum dan bahagia , sampai lah satu ketika , aku pindah tempat lain , jadi aku dengan dia berjauhan , jadi cinta itu makin pudar sebab dia tak yakin kan diri dia yang aku tak akan bersama dengan dia lagi . mase itu aku amat takut ! takut aku kerna amat cinta kan dia , aku takut kehilangan dia :( tetapi cinta aku sanggup buat apa sahaja . 3 bulan aku tak berjumpa dengan dia dan berhubung pun tak , jadi di sebab kan aku benar benar mencintainya , aku balik kampung halaman aku sorang diri semata-mata ingin carinya , tetapi aku rasa menyesal mencarinya kerna dia dah bersama lelaki lain masa itu , 'MANE JANJI MANIS MU DULU YANG MAHU SEHIDUP DAN SEMATI DENGAN AKU DAN INGIN CINTAIKU SEUMUR HIDUP MU' time tu aku rasa diri aku musnah , dan rasa dah tiada ape lagi untuk aku terus hidup amat sedih dan menderita sampai aku buat kerja gila kerna dia ,aku balik kerumah dan kurungkan diri dan memikirkan diri aku ni dah tak berguna dan tiada ape dah, dan aku tidak tahan dengan penderitaan ini, aku hiris tapak tangan aku sampai sikit lagi kena nadi , time tu aku masuk hospital ! 2 hari aku tak sedarkan diri , KERNA CINTA AKU SANGGUP MATI :'(

pabila aku sedar dari tidur itu , seminggu aku stay dalam wad ! yang menyakitkan hati sekali dan sedih sekali , family dia sahaja datang melihat aku , dia tidak datang sebab dia tahu kenapa aku buat demikian , sebelum aku keluar wad tu dia ada datang berjumpa dengan aku , dia minta maaf kerna permainkan aku dan dia mintak balik untuk bercinta dengan aku tetapi aku tak sanggup lagi untuk teruskan sampai dia merayu dengan aku tetapi aku tetap tak boleh terima dia lagi, start hari itu la aku menderita selama 2 tahun aku menderita kerna cinta dia , 2tahun aku tak kenal siapa aku , aku tak tahu kemana aku akan pergi selepas ini , dan selama 2tahun la aku menangis setiap masa kerna cinta dia , amat menderitakan . Dan selepas 2 tahun itu adalah seorang yang bernama sahabat yang buat aku ceria kembali dan yang selalu happykan aku , pada masa itu la aku kembali pada asal , dan pada masa itu aku takut untuk mencari yang bernama cinta , jadi aku mengaku yang ramai aku mainkan hati perempuan , tetapi aku mainkan semua ini kerna aku ingin mencari yang bernama cinta balik tetapi semua bukan pilihan aku .

sampai lah tahun ini , 2012 ! aku berjumpa yang bernama cinta , aku tak pernah berjumpa dengan dia , hanya kenal melaui facebook je , dan saat itu la aku merasakan sesuatu dari dia walaupun aku tak pernah berjumpa dengan dia , tetapi aku boleh merasakan sesuatu darinya yang hati nya bagaikan emas dan bergitu indah , memang aku takut untuk mecintainya tetapi aku boleh katakan ini la cinta last aku , aku tahu dia tidak sukakan aku dan tiada sikit pun rasa cinta pada aku , kerna dia takut aku mainkan perasaan dia ,sungguh susah aku nak buktikan yang aku benar benar sayang dia dan tak sanggup untuk mainkan perasaan dia , if aku tidak dapat cinta ini :') aku akan hilang segalanya dan mungkin umur aku tidak akan kekal lama , CINTAI BAGAIKAN CINTA KITA PADA ALLAH , MENCINTAINYA SEPENUH HATI , TETAPI KITA TIDAK BOLEH SAMAKAN CINTA KITA PADA ALLAH DENGAN MANUSIA KERNA CINTA KITA PADA ALLAH LEBIH LAGI , aku mahu bahagiakan dia , aku mahu setia dan aku tak akn mainkan hatinya , 'BUKAKAN LA PINTU HATI MU UNTUK KU , YA ALLAH LEMBUTKAN LAH HATINYA UNTUK KU' inilah yang aku selalu doa dan selalu sebut dalam hati untuk dia , aku sanggup berjanji padanya yang aku tak akan mainkan dia dan aku akan buat apa shaja demi nya ,tetapi kenapa dia tak sedar dan kenapa dia tak memilih cinta ini yang benar benar ikhlas terhadapnya , aku bagaikan cerita lagenda budak setan tetapi cinta aku padanya amat gila , aku mahu menerima cinta dia dengan ikhlas dan jujur dari dia menerima aku , bukan aku menerima dia dengan cara guna ilmu hitam dan syaitan , kebanyakan manusia menerima cinta paksa dengan guna cara memukau atau guna ilmu hitam dan ayat pengasih , aku menerima dengan suci dan dengan bantuan allah dan manusia yang sudi menolong aku , aku tahu aku tidak kuat untuk mendapat cintanya jadi hanya petolongan dari doa, dan meminta pada yang maha esa sahaja yang dapat membantu aku , TOLONG LAH TERIMA AKU DENGAN SEADANYA , KERNA AKU AMAT CINTAKAN KAMU. sanggupkah kamu melihat aku menderita lagi atau sanggupkan kamu melihat kehilangan diri ku buat selama lamanya :'(

aku amat merayu pada mu , tolong la menerima aku ,aku akan berubah untuk diriku untuk mu, setiap malam aku menangis kerna kamu , dan saat ini pun air mata aku mengalir keluar kerna aku amat ikhlas terhadap mu , kau lah wanita terakhir aku , keikhlasan aku ada pada air mata aku sekarang , kejujuran ku ada pada kata kata aku sekarang , dan cinta ku ada pada hati aku sekarang , aku sanggup buat apa sahaja demi kamu , saya tak janji yang saya akan ukir nama awak di bintang , sebab ada satu tempat istimewa saya nak ukir nama awak , dalam hati saya :') saat yang bernama lelaki yang benar benar mencintai kamu , dan antara lelaki yang benar benar ikhlas mencintai kamu . saya sayang awak :'( <3

ini tedy bear yang saya mahu bagi hadiah pada awak hari tu tetapi awak tak sudi mengambilnya , jadi say menjaganya untuk awak , saya bukan pondan nak main anak patung ini just saya menjaganya sebab awak :') love u , harap suatu hari nanti awak terima hadiah dari saya ini balik .

kemana sahaja saya membawanya dan menjaga nya bagaikan menjaga awak , bayangkan la , mungkin saya akan menjaga awak lebih dari itu lagi :')

dia terlalu comeil macam awak <3




ini saat saya amat menderita dan saat saya menagis dan tak tahu pada siapa lagi mahu mintak tolong , mujur la ada are punk yang selalu bantu aku dan yang selalu nasihatkan aku , aku amat sedih gila time ni sampai PING!!! are punk dan mintak bantuan dari nya :'(
dan ini satu lagi :'(


time ni pulak aku mintak tolong kawan aku sorang lagi , serius aku amat kecewa dan menderita sampai hantuk kepala pada dinding :'(

-itu sahaja-


CINTA DATANGLAH PADAKU SAAT AKU BENAR BENAR IKHLAS MENCINTAI MU.
CINTA IZINKAN AKU ADA DIDALAM HATI MU.
CINTA KAMU LAH SEGALA GALA BAGI KU.
CINTA LEMBUTKAN LAH HATI MU AGAR KAU MENERIMA AKU.
CINTA , CINTAILAH AKU KERNA AKU BENAR BENAR MENCINTAI MU.
CINTA AKU PADA ALLAH TAK AKAN HILANG SAMPAI BILA BILA TETAPI DALAM DUNIA INI ENGKAU LAH KAUM HAWA YANG AKU AMAT CINTA <3

I LOVE U


0 Comments:

Post a Comment

? Back to the blog?


Tuan RUmah Ake BleUs YeyEy







|Aqel| |18 y/o| |Taken|

Myself!
Ake BleUs YeyEy



Tagboard

Reminiscences
this all about my story life
TRUE LOVE YOU
very LOve you , trust me :')
this memory sweet , AND singing baik baek sayang ....
Bername SAHABAT !
Boys can cry!
NEW. Supra TK Society Grey Patent Leather
KENIKMATAN MEMASUKKAN JARI DALAM LUBANg
love is broken
because love i very love u

Vote?
Aqel seOrang yang ?
handsome :D
happy go lucky
baek hati
gila-gila @..@
funny
Mengada :D
Comey
  
pollcode.com free polls 
thanks vote :D HAHA